Nem is nagyon ragozom, nagyon egyszerű és mégis pikáns, különleges...
Aki szereti a gyorséttermi csípős csirkét ezt is imádni fogja :)
Hozzávalók - mennyiségek nélkül, mert felesleges:
csirkemell
panírozáshoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa, zabpehely, chili
só
bors
A csirkemellett a szokásos módon előkészítem - vékonyra vágom/klopfolom/sózom/borsozom... majd egy kevéske chilivel is megszórom. Tényleg csak kevéssel!
A zsemlemorzsába keverem a zabpelyhet és még kevéske chilit, a panírozáskor ebbe forgatom a husikat. Dupla panírral készítem, hogy a bunda igazán finom és ropogós legyen!
Párom azt mondta, hogy ennyire finom rántott csirkét még nem evett ;)
Krumplipürével a legjobb szerintem, de mi most csak friss salátával ettük.
5 megjegyzés:
imádom a csípőset,ezt is biztosan szeretném:)
Nagyon guszta lett. Bár mi nem eszünk erős csípőset, de enyhébb változatban isteni lesz
Andi mi is imádjuk ;) Szerintem tetszene!
Bianka nem tettem bele olyan sok chilit, de szerintem 2 módon is lehet mérsékelni a csípősséget, 1. nem kell rá bors, csak só, 2. vagy a bundába vagy a csirkére tegyél chilit, így nincs duplán csípősítve :D
Ilyet még nem ettem, nagyon tetszik! :)
Raindrop érdemes tenni vele egy próbát ;)
Megjegyzés küldése