2010. augusztus 5., csütörtök
Rizskoch (édesítőszerrel)
Szeretjük :) Gyors... finom...
Hozzávalók:
30-40 dkg rízs
2 ek liszt
1/2 csomag sütőpor
1 l tej
4 tojás
5-6 evőkanál édesítőszer
vanília aroma
Elkészítés:
A tejben megfőzöm a rizst. A tojás sárgákat kikeverem az édesítőszerrel, a fehérjéből kemény habot verek.
A kikevert sárgájához keverem a kihűlt főtt rízst, összekeverjük és óvatosan bele forgatjuk a fehérje habot.
A sütőport a liszthez adom, majd azt a keverékhez öntöm.
Egy közepes méretű kivajazott tepsibe öntöm és előmelegített sütőben 180 fokon addig sütöm amíg a teteje aranybarna színt kap (kb 20 perc).
Diabetikus áfonya lekvárral tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
7 megjegyzés:
Imádom!
Mi is szeretjük, nagyon guszta lett! :)
De jól néz ki, ez nálunk a gyerek kedvence! Neki fruktózzal csinálom.
Nagyon jól néz ki, csorog a nyálam :D
Kedvenc! :))
Nagyon jól néz ki!
Nagyon guszta, imádnám így ahogy van.:))
Köszönöm szépen lányok :)
Megjegyzés küldése