2010. március 19., péntek

Kérdések válaszok :)

Bianka és Andi is feltette nekem a következő kérdéseket, én nagy örömmel fogadtam és még nagyobb örömmel válaszolok is.
1.
Ha nyernék a lottón?
UTAZÁS... Fél évig tuti folyton úton lennénk :) Egyszer a barátokkal egyszer a családdal. Adnék belőle persze a családnak és a közeli barátoknak (hitel, élet stb...). Nyitnék rengeteg állatmenhelyet és rengeteg pénzt szánnék arra, hogy az állatkínzásoknak útját álljam. Rendeznénk egy nagy nagy esküvőt és Benes Anita féle ruhám lenne :)
2.
Rossz szokás?
Lustaság... nassolás...felesleges költekezés (utóbbi időben abszolut javulás van ezen a téren :)... ha valaki megkérdezi hogy vagyok mi van velem hajlamos vagyok utána nem vissza kérdezni, emiatt aztán kellemetlenül érzem magam.
3.
Koffein?
Nem iszom minden nap kávét vagy teát. Szeretem a JÓ kávét és a JÓ teát. Amíg be nem zárt a Gloria Jean kávézó a Hősök terén az volt a kedvencem, bár csak ritkán engedhettem meg magamnak. Párszor megvettem a 10 dkg kimért kenyai kávét 1000 Ft-ért :)
4.
Színem?
Rózsaszín minden árnyalata, lila, fehér.
5.
Mi van most rajtam?
Épp mackós pizsi naci és egy spagetti pántos fehér pizsi felső :D Amúgy ma egy farmerban, egy fekete felsőben voltam, nyakláncom zöld gyöngyös volt és a cipőm fehér csizma, hajam ma összefogtam. :) Gondoltam inkább erre irányul a kérdés, hogy napközben mi van rajtunk :)
6.
Háziállat?
10 éves koromban karácsonyi ajándék volt nekem Picúr kutyánk :) Azóta szegénykém megöregedett, vaksi és nehezen mozog de akkor is IMÁDOM!
Bono pedig egy csodálatosan gyönyörű, bár kissé lökött fiatal magyar vizsla fiú :) Minden állatot imádok!
7.
Tíz év múlva hol látod magad?
33 éves nőként, 2 gyerek, boldog férj, kutya, állás egy múzeumban.
8.
Legutóbbi nagyon jó élmény?
Popper Péter előadásán vettem részt csütörtök este, na őt hallgatni mindig jó élmény :)

Köszönöm a figyelmet :D
A kérdést passzolnám Adrinak (http://falatnyiorom.blogspot.com/), Lorinak (http://lorikonyha.blogspot.com/), Raindropnak (http://rainsnowgirl.blogspot.com/).

2 megjegyzés:

Lorka írta...

Szia! Köszi és a válaszokat is olvashatod! :o)

Livi írta...

Megyek is olvasni :)