2010. április 4., vasárnap

Mutatom a konyhám :)

Andi invitált meg ismét egy kis játékra :)
Már elég régen tartozom a képekkel, de szerettem volna egy szép kis rendes konyhát lefotózni... a Húsvéti sütésfőzés eredménye viszont az volt, hogy VALAMI mindig elől volt :D Most sem sikerült a makulátlan rendet lefotóznom, de remélem ezt megbocsájtjátok nekem :)
Tehát az én konyhám:
Amerikai konyha, a nappalitól egy pult választja el, ennél szoktunk enni.... nincs étkezőnk. Nem egészen hagyományos a dekorációm :) Szemfülesek a lepkéket láthatják a szekrény gombokon... Igen tollból készült drót lepkék, mintha mindig repkednének nekem :) + Az üveges részen áttetsző lepke matricák vannak.... Igen kérem pillangó mánia :)
A szekrényen lógó kis képről már nem is szólok :D
Nem túl nagy, de imádom!

A kedvenc kis sarkom, pedig nem egy egy konyhai eszközöm helye, vagy ilyesmi.... Hanem a konyha egyik fala, a spejz ajtó körüli részt apránként dekorálom nosztalgia stílusban. Előbb utóbb remélem tele lesz kis apró nosztalgia plakátokkal, cégérekkel, képekkel.... Természetesen a téma az étel-ital :) + Itt van a lakásban az egyik kedvenc tárgyam az ÓRA... 2 oldalas így a konyhából és a nappaliból is látszik az idő :) Természetesen ez is nosztalgia hangulatot tükröz. Várakozik néhány kép már amúgy a felrakásra, de nyáron festést tervezünk, így nem pakolom fel egyenlőre...

Ha jól emlékszem Adri http://falatnyiorom.blogspot.com/ még nem mutatta meg nekünk a konyhája kedvenc kis sarkát így őt szeretném megkérni rá, hogy vegye elő a szuper kis gépét és a tehetségét és "muti meg konyhád :)"!

13 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon kellemes :) És látom egyik kedvenc grafikus-festőm is....

Livi írta...

Köszönöm :) Muchát?

Gicus írta...

Nagyon szép a konyhád. :)

Livi írta...

Köszönöm Gicus :) A tiéd is hamarosan elkészül ;)

Andi írta...

Látom a logódat! :-) Nagyon szép a konyhád, az óra is marhára tetszik....

Adri írta...

Tényleg klassz konyhád van! És igen, én még nem teljesítettem ezt a feladatot, de igyekszem. :)

Livi írta...

Andi szemfüles vagy :D Egyik kedvenc :)
Órát jyskben lehet kapni és 3000 ft körül van!

Bianka írta...

Igen Ő :)

Linda írta...

Tettszik, különösen az óra! :)

Livi írta...

Adri köszi és várom a Te konyhád :)
Linda köszönöm!

Ottis írta...

Szép konyha!

Livi írta...

Köszi Ottis! :)

Bori írta...

Olyan órát mi is akartunk már venni sokszor, csak sosem szántuk rá magunkat!!! Annyira jól néz ki :-) Meg persze a konyha is!